WILT U DAT UW WERKNEMERS MEER VERKOPEN?

Heeft u het gevoel dat uw bedrijf niet alles eruit haalt? Dat hoeft niet meer het geval te zijn. Dankzij acquisitietrainingen van New Business Matters kunnen deze en andere problemen opgelost worden. Houda Berrada, oprichter van New Business Matters, maakt gebruik van haar ervaring en expertise om uw werknemers beter voor te bereiden op commerciële gesprekken. Bovendien kunnen deze trainingssessies of workshops op maat worden gemaakt voor uw bedrijf. Zo kan u de probleempunten van uw bedrijf aanpakken waar u tegen aan loopt.

Basis Training

Verkoopdoelen behalen met je eigen team. Zorg ervoor dat het hele salesteam alle basisverkooptechnieken onder de knie heeft.

Telefonische acquisitie

Op een prettige manier nieuwe klanten binnen halen met koude acquisitie. Wij vinden dat leuk en leren je graag de kneepjes van het vak.

Persoonlijke verkoop

Wij helpen je het zakelijk vertrouwen te winnen. Niet op basis van verkooptrucs maar op grond van je eigen persoonlijkheid.

Begin vandaag nog, bel 079-760 05 98

OVER ONS

IMG_2566


"Na mijn studie heb ik altijd in de sales gewerkt en dan met name new business. Daarin ben ik altijd zeer succesvol geweest. Waarom en hoe ik dat doe? Ik ga altijd 3 stappen verder voor mijn klanten.

Als klein kind had ik een droom; een bedrijf hebben waarin ik verkoop en omzet voor de klant zou realiseren. Dat doe ik nu al 15 jaar met mijn bedrijf "New Business Matters". Naast telefonische acquisitie, waarin wij als team met de klant zorgen voor gerichte afspraken met potentiële klanten. Worden er ook acquisitietrainingen gegeven door New Business Matters. Als specialist in acquisitie geeft ik trainingen waarin ik jullie medewerkers het belang van een commerciële instelling onder de aandacht breng. Ook leren medewerkers tijdens deze training hoe ze zich moeten focussen op verkoop tijdens een gesprek met een potentiële klant. Zo verliest u geen inkomsten door gebrek aan training van uw werknemers. De inzichten die ze tijdens deze trainingen krijgen maken het gemakkelijker om nieuwe klanten binnen te halen.

Eigenaar en Trainer

Houda Barrada

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Heeft u interesse of vragen? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag om onduidelijkheden op te lossen of met andere vraagstukken waar u tegen aan loopt. Uiteraard maken wij graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met u door te nemen. Bovendien kunnen we tijdens dit gesprek de trainingen goed afstemmen op de punten die u belangrijk vindt om te behandelen. Dus wilt u verder groeien als bedrijf of heeft u niet het gevoel dat u er alles uit haalt? Een acquisitietraining van New Business Matters helpt u en uw bedrijf verder.WIJ VERTELLEN JE GRAAG MEER

We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Waar of niet waar: Acquisitie heeft écht geen nut in deze coronatijd! .

 Wij kunnen uit eigen ervaring vertellen dat dit zeker 'niet waar' is, sterker nog mensen zijn meer dan ooit bereid naar je te luisteren. De eerste schrik is er vanaf en iedere ondernemer kijkt er naar uit om het leven weer zo ‘normaal mogelijk’ op te pakken. Natuurlijk vraagt de ‘anderhalvemetereconomie’ om een andere aanpak maar dankzij de vele digitale mogelijkheden maken wij met veel plezier goede en waardevolle afspraken bij uw potentiële klanten. Skype, Zoom, Teams, Facetime, Whatsappvideobellen, u noemt het maar. Wij staan voor uw klaar om u sterker uit deze tijd te laten komen dan ooit want acquisitie is nóg belangrijker dan voorheen. Interesse in een digitale kennismaking? Bel ons dan maken we een afspraak.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

{{vid_src}}